Nyetablerede butikslejemål i Falkoner Centret

Frederiksbergs ikoniske vartegn, Falkoner Centret, er lige nu under en kompleks og spektakulær renovering, der både indebærer en ombygning, udvidelse og restaurering. Huset får et markant løft fra top til tå og renoveres både indvendigt og udvendigt. I 2019 åbner Falkoner Centret igen - nyt, opdateret og æstetisk forbedret.

Nu udbydes to butikslejemål i det ikoniske center. Her får I en central placering i hjertet af Frederiksberg med høj kundetilstrøming, gode eksponeringsmuligheder, to nye Metrolinjer samt Copenhagen Business School som nogle af de nærmeste naboer.

Til ejendommen er knyttet en inspektør, som er med til at sikre, at ejendommen og udenomsarealerne holdes pænt og ordentligt. Inspektøren holder tilsyn med de fysiske rammer, så du som lejer kan koncentrere dig om forretningen.

Visualisering Falkoner Centret aften

Ledige lejemål

Begge lejemål står klar til overtagelse fra sommeren 2019, men der kan allerede indgås lejeaftale nu.

Lejemålenes endelige opmålinger foreligger ikke endnu, hvorfor de anførte m² skal betragtes som foreløbige.

Der er mulighed for at leje depotrum i kælderen til begge lejemål.

Lejemål 1


Lejemålets ca. 80 m² fordeler sig på et butikslokale og et bagvedliggende depot i tilknytning til dette. Lejemålet rummer en synlig trappe, som enten kan blokeres eller bruges kreativt i indretningen. Lejemålet tilgås fra Sylows Alle og har et godt facadeparti mod vejen, hvor der er mulighed for skiltning. Det er muligt at etablere toilet- og køkkenfaciliteter i lejemålet.

Lejemål 2


Lejemålet er på ca. 65 m² og beliggende med indgang fra Falkoner Allé. Lokalet er regulært med et godt facadeparti mod vejen, hvor der er mulighed for skiltning. Der er adgang til fælles toiletfaciliteter i kælderen, som deles med en anden butikslejer i ejendommen.

For os handler det om at give dig de bedste rammer til at drive lige præcis din forretning.

Alle virksomheder har behov for et sted at bo. Hos ATP Ejendomme bidrager vi med mange års ekspertise til at finde det sted, der matcher jeres behov, uanset om I søger kontor eller butik. For os handler det om at give dig som lejer de optimale rammer for at drive lige præcis din forretning. Og som langsigtet investor i fast ejendom, vil ATP Ejendomme altid være din seriøse og dedikerede samarbejdspartner, nu og i fremtiden.

ATP Ejendomme arbejder aktivt med ESG-integration. Dette gøres bl.a. gennem årlig ESG-rapportering til organisationen GRESB Real Estate, som evaluerer og sammenligner investorers performance inden for bæredygtighed og samfundsansvar.

Vi kalder det udlejning med indsigt.

 


Falkoner Centret åbner igen i sommeren 2019.
Du kan følge renoveringen frem til 2019 på www.nyfalkoner.dk
Har du byggetekniske spørgsmål kontakt da falkonercentret@niras.dk

Fotos reference billeder til lejelmål, illustration lejemål: ATP Ejendomme
Visualiseringer fremtidens Falkoner: Arkitema Architects og Lendager Group
Fotos kontormiljø: Stine Skøtt Olesen / NXT
Tekst: Søren Egert / NXT

Læs flere fakta, læs visioner fra parterne i renoveringen af Falkoner Centret.
Gå på opdagelse i fortællinger fra byggepladsenfortællinger om kulturfortællinger om visionerne
Læs Hvad sker der bag hegnet? #1, #2, #3, #4, #5, #6
, #7, #8#9

Arkiveret i Fortællinger.