Hvad sker der bag hegnet?

Så småt kan man ane, at nye værelser på Scandic Falkoner er ved at tage form. Hvert værelse bliver udstyret med badeværelser, som ankommer næsten klar til brug. Populært sagt skal de præfabrikerede badeværelser blot kobles til de tekniske installationer, der er samlet i et stort system af lodrette skakte. Selv skaktene er præfabrikerede, og systemet er udviklet af NCC.

Østblokken – den del af byggepladsen, der vender ud mod Falkoner Allé – får også nye værelser, og fra gaden kan man se, hvordan arbejdet skrider frem.

Nye vægge og etageadskillelser danner mønstre, som snart bliver fyldt ud.

Taif Alazzawi, entrepriseleder i NCC, slår ud med armene og byder velkommen til den tagterrasse, der fra næste sommer bliver et af de travle omdrejningspunkter for Scandic Falkoner. Fra tagterrassen kan man se, at det nye ovenlys over restaurant og lobby er ved at blive etableret, og selve tagterrassen på førstesalen vil uden videre binde bygningens konferencefaciliteter sammen med værelsesdelen.

På et af tagene er store dele af Falkoner Centrets tekniske installationer samlet.

–Jeg glæder mig til, at installationerne kobles sammen. Endnu et skridt på vejen mod at løse opgaven, siger Taif Alazzawi.


Falkoner Centret åbner igen i sommeren 2019.
Du kan følge renoveringen frem til 2019 på www.nyfalkoner.dk
Har du byggetekniske spørgsmål kontakt da falkonercentret@niras.dk

Fotos: Stine Skøtt Olesen / NXT
Tekst: Søren Egert / NXT
Arkiveret i Fortællinger, Fortællinger fra byggepladsen.