Lejerne får en beliggenhed i særklasse

Falkoner Centret vil i sommeren 2019 være forvandlet til et moderne knudepunkt lige midt på Frederiksberg – og omgivet af hele to Metrolinjer. Ambitionerne for både centret og området er at begrønne og tilføje en mere varieret beplantning i centrets nærområde. Det vil understrege Falkoner Centrets særlige beliggenhed – midt i en storby og så alligevel omgivet af store grønne arealer med Frederiksberg Have og Frederiksberg Allé som de vel nok største trækplastre.

Visualisering Falkoner Centret aften
Området omkring Falkoner Centret
Frederiksberg Kommune / Visioner for området v. Falkoner Centret

Moderne knudepunkt

Selve huset, Falkoner Centret, kommer til at emme af et meget sammensat liv, hvor hverdagen byder på alt fra koncerter, kontorfaciliteter, musicals, hoteldrift, et bredt udvalg af mad og drikke og en stribe butikker, som er med til at vise, at det store renoverede byggeri rummer det meste.

Som udlejer er ATP Ejendomme optaget af at skabe gode rammer og omgivelser for det arbejdsliv, der udfolder sig fx i Falkoner Centret. Der skal være lys og luft, og selve indretningen af lejemålet skal understøtte virksomhedernes forretningsgange.

Ledige lejemål

Lige nu udbydes et kontorlejemål og to butikslejemål i det ikoniske center, fortæller Lars Gøtke, der er underdirektør med ansvar for Kunder & Udlejning i ATP Ejendomme.

–Når det nye Falkoner Center slår dørene op næste sommer, vil vi kunne byde velkommen tilbage til 7-Eleven. Og lige nu forbereder vi udlejningen af de sidste to ledige butikslejemål, der hver især er på cirka 65 og 80 kvadratmeter og et enkelt kontorlejemål på 335 kvadratmeter. Efterhånden er arbejdet med at forny Falkoner Centret så langt fremme, at vi snart kan vise lejemålene frem, siger Lars Gøtke, der ikke lægger skjul på, at beliggenheden centralt på Frederiksberg spiller en stor rolle for de givne lejemål og kommende lejere.

–Vi kunne godt tænke os lejere, der passer ind i helheden og naturligt supplerer hotellet og de øvrige lejere. De nye lejere kan tage lokalerne i brug, når hele byggeprojektet er afsluttet næste sommer, tilføjer Lars Gøtke.

 

Læs mere om de ledige lejemål og hent prospektet:


Falkoner Centret åbner igen i sommeren 2019.
Du kan følge renoveringen frem til 2019 på www.nyfalkoner.dk
Har du byggetekniske spørgsmål kontakt da falkonercentret@niras.dk

Fotos reference billeder til lejelmål: Atp Ejendomme
Visualiseringer fremtidens Falkoner: Arkitema Architects og Lendager Group
Fotos Fbegrønning: Stine Skøtt Olesen / NXT
Tekst: Søren Egert / NXT

Læs flere fakta, læs visioner fra parterne i renoveringen af Falkoner Centret.
Gå på opdagelse i fortællinger fra byggepladsenfortællinger om kulturfortællinger om visionerne
Læs Hvad sker der bag hegnet? #1, #2, #3, #4, #5, #6
, #7, #8, #9

Arkiveret i Fortællinger.